Retourneren

Kan ik mijn bestelling retourneren?
Het kan natuurlijk zijn dat je niet helemaal tevreden bent met het ontvangen product. Als de bestelling niet naar wens is en je wilt het product retourneren dan kan je dit doorgeven via het contactformulier, vermeld hierbij jouw bestelnummer en om welk product het gaat. Je hebt een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. Let wel op; is deze tijd verstreken of heb je jouw retour niet aangemeld voor die 14 dagen dan heb je geen recht meer op herroeping. De verzend (retour) kosten om jouw bestelling terug te sturen zijn voor eigen rekening, wel storten wij het gehele aankoopbedrag terug.

Retouradres:
Nijverheidsstraat 3
6905 DL Zevenaar

Krijg ik mijn geld terug?
Wij controleren met zorg de retouren die bij ons binnenkomen. Artikelen die retour worden gestuurd dienen onbeschadigd en compleet met (originele) verpakking aangeleverd te worden. Beschadigingen en/of gebruikssporen kunnen een reden zijn om de retourartikelen te weigeren. Is dit niet het geval dan zullen wij jouw geld binnen 1-2 werkdagen terug storten.

Defect of verkeerd product?
Ondanks de grote zorg die wij aan jouw bestelling besteden, kan het voorkomen dat een artikel defect raakt of dat jij buiten jouw schuld een verkeerd product ontvangt. In deze gevallen dien je zo snel mogelijk contact op te nemen, wij zullen dan een passende oplossing zoeken.

Afterpay
Bij afterpay gelden onderstaande regels qua terugbetaling;

- Retourneren met Afterpay – gehele bestelling
Wanneer je een totale bestelling retourneert, brengen wij AfterPay hier automatisch van op de hoogte. Je hoeft dit dus niet zelf aan AfterPay door te geven!

- Retourneren met Afterpay – gedeelte van de bestelling
Wanneer je een gedeelte van je bestelling retourneert, brengen wij ook hier Afterpay automatisch van op de hoogte. Je hoeft dus niets door te geven aan Afterpay. Zodra wij de retourzending verwerkt hebben, sturen ze de aangepaste factuur naar je op.

Heb je binnen de daarvoor geldende termijn jouw producten teruggestuurd? Dan betaal je alleen voor de producten die je houdt + verzendkosten en transactiekosten.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »