Menu
EUR
Tassen Trend 2022!

Tassen Trend 2022!

Door: Roos Reacties: 0

De schouder/hand tas is helemaal hip! Je kunt gaan voor een opvallende kleur zoals lila of geel. Je kunt de tas extra laten opvallen door hem te combineren met een basic outfit. En tegenwoordig is het helemaal in om juist de tas met andere felle kleuren te combineren!
Als je voor een neutrale kleur wilt gaan is de camel of crème perfect! Past bij elke outfit en de kleuren passen goed bij de herfst/winter. Wat ook trendy is voor de herfst zijn de teddy tasjes
Wil je je tas een andere look geven? Dat kan gemakkelijk met een bag strap! Superleuk en helemaal hip.

Smartphone tasjes zijn een musthave voor uitgaan en festivals! Superhandig voor je telefoon, geld en sleutelbos zo heb je spullen bij je die je echt nodig hebt maar je hoeft geen grote tas mee te nemen. Je kunt de tas over je schouder dragen of als crossbody. Als het hengsel afneembaar is van de telefoontas kun je hem ook dragen als een clutch!

De puffer schoudertas is helemaal hip en perfect voor als je wat meer spullen wilt meenemen! De tas heeft een groot binnenvak die sluit met een rits en in de binnenkant is er nog een extra rits vak. Corduroy shopper/tote bag is erg hip! Handig om mee te nemen als je gaat shoppen of een dagje uit!

 

                     

 

 

Tags

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte over onze nieuwe collecties
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »